Hej

Hello!
 Det knatar på, jag längtar tills utbildningen börjar! Men först ska jag bara totalnjuta av en semester med pappa och bror. Välbehövligt och rensa huvudet och komma bort lite , vila kroppen. Och träffa två kära själar jag saknat enorm! Familj är viktigt. Älskar allt detta med träningen men 20 h vecka ut och vecka in tar på kroppen.. Och knoppen. Alla dessa koreografier. De hara snurrar i skallen just nu i denna stund då jag kommit hem från rhapsodys class, lika grym som vanligt ! Hon är grym koreograf och lärare verkligen, och inte minst sagt alla dansare är grymma,. 
 
Måste jobba hårdare! Tror jag ligger lite på latsidan just nu för att kroppen är sliten, men i morrn är jag klar och påbörjar semestern med att fira bellabus :) sa bli skoj! 
 
Annars har de inte hänt så mycke, sanne är lika knäpp som vanligt, känns lite lustit jag  blivit så tight kompis med en person som har vart en så stor förebild för än i yngre dagar.. Kan väl säga såhär, hon är en helt fantastisk,  varmhjärtad vän. Otroligt speciell menpå ett positivt sätt!  
 
Just nu stalkar hon är lärare på twitter och har så kul åt det!
"det här är ju som rehab för mig!! " och ett asgarv.. 
 
Hade bäst!

Framtiden känns ljusare än på länge

För första gången på länge känner jag att jag kan blicka in i framtiden utan ångest och Prestationsångest. De är en ganska stor grej för mig. Ja som ni läst får jag väldigt lätt  prestationsångest.
Men nu är ja mitt uppe i en grym utbildning, jag har även anmält mig till ännu en utbildning, pilatesinstruktör..  Det är lite med skräckblandadförtjusning, nyfikenhet och rädsla .. Utmaning, precis som de ska vara!  Pilateskursen ligger på en helg , lördag söndag.. Precis när jag kommer hem från Maimi.. Mn de ska bli så kul! Efter den helgen har jag 20 timmars träningsundervisning då jag ska undervisa gratis för den som vill ha gratis pilates och bli stark som en björn ;)  och hjälpa mig bli en så bra instruktör som möjligt. Det som gör det extra pirrigt är att det är på engelska, min engelska är absolut inte kass, men ack så mycke bättre den kan bli och detta är ett perfekt tillfälle att utveckla även språket.
Sen är del 2 i oktober och efter de tror jag ska ha 40 h testundervisning och sen är de slutprov. En timme teoretisk och en timme praktiskt.

Men en del i taget, men är så taggad!

Iövrigt vaknade jag i morse skittaggad för dagen, åt frukost med god aptit och på bra humör, men vipps sa se bara så kutade jag till rummet och kräktes upp allt, börjae darra och la mig ner.. De va de lustigaste jag vart med på jag vet inte hur länge, klockan va bara runt 9 tiden och jag tänkte att om jag vilar kanske ja känner mig bättre till baletten klockan 12 jag hade tänkt ta... Somnade och vaknade 11, helt skakig,  tänkade om jag sover lite till så är jag ok till klockan 2 då de e pilates.. Somnade om vaknade klockan 1, fortfarande helt  skakis och  svag.. Sen knackade de på dörren och sanne kom in och såg mig ligga halvdöd haha.. Berättade situationen och hon sa att hon hade mått illa på morgonen, men inte spytt nått.. Men Vi pratade lite och de slutade med att de blev en dag av för mig idag också.. Söt som hon e sprang hon och köpte vatten åt mig.. Nåväl har sovit en massa ,druckit vatten, fått i mig lite morötter . Men ha även fått allt det där gjort som jag skulle gjort igår. Bokat biljetter oc hotell och csn och pilateskursen, så det känns bra. Nu är de bara att krya på sig mera för i morgon har jag ingen som helst lust att ha av!


Hade bra :D

-

mår bättre! men natten va heeeemsk.  men åh andra sidan.. vad fan.. fokusera mitt egna istället. igår va jag på Run The night. sjuuuukt grymma dansare på scenen och man bli riktigt motiverad och inspirerad. att kunna dansa och koreografera är verkligen något unikt tycker jag.
eller ja att kunna skapa, vara artist över huvud taget, att kunna måla, sjunga, dansa det är något unikt.
bella uppträdde och hon va grym! så kul att se! sett henne uppträda förut men bara med dereks kompani, nu va de utanför kompanit med en annan koreograf, riktigt skoj!
idag är det än fixa med datorn dag. typ boka biljetter, fixa med csn, boka hotell osv. men när man väl tar sig tiden att fixa med det funkar det inte.  csnhemsidan funkar inte riktigt som jag vill och internet laggar när jag ska boka bejetter och hotell.. typiskt! haha
aja får väl ta de  helgen istället då.
skypade med eleonore igår, wonderfull! alltid lika kul att prata med henne haha och som vi kan pladdra.
och ellen idag, supermysigt och prata med henne, det va väldigt länge sen och vi hade en tel att ta igen.
vänner <3

Okontrollerad? Varning läs inte om du vill eller behöver nått positivt

Det är farscinerande hur EN person kan få än att bli så okontrollerad. Få än att inte veta hur man ska bete sig, röra sig säga eller vara. För vad man än säger verkar de sm att de bara är fel. Som ett en liten överböjd banansitter jag här i mörkret och lutar mig mot sängen, förtvivlad ,men de e mitt egna fel, jag fick saninnngen för de va de jag ville ha. Även fast jag gott och väl vet att det inte har mig mig att göra, att jag inte ska ta åt mig.. Kan jag inte hjälpa det. Jag svettas just nu för jag e så ... Vet inte, finns nog inget ord som förklarar de heller. Krossad tror jag nog och e att ta i, sårad vet jag nte om de stämmer heller.. Eller jo sårad e jag men passar onte så bra in på ordet jag söker...ledsen e jag. Som bara fan, hemskt ledsen, skitledsen. Så jävla ledsen.. Riktigt jävla skitledsen är jag. Över den här situTionen. Att de har är som det är, eller blivigt som det har blivigt, vet inte vad som passar bäst in. Men ja situationen. Livet hade lekt lite bättre om denna itation inte fanns. Och vet att om jag somnar i natt kommer jag drömma mardrömmar, som förra  gångnen, förra gångnen va första gången jag blev sårad när jag frågade, då fattade jag att jag e körd, men ignorerade det, sköt undan det , förnekade det och gick vidare som att jag va oberörd....
Nu klandrar jag bara mig själv.
Varför e jag inte som du?
1000000x starkare.
Och varför i hela friden, kunde jag inte bara träffat dig och blivit en av dina bästa vänner, precis som alla dom andra?!
Vet inte hur länge och hur många ggr jag önskat det,hur svartsjuk jag är på alla som får ha en vanlig kompisrealtion till till dig.. Så mycke  roligare det här hade vart då! Men nej.. Här sitter man 20 år gammal, tokkär, pateisk och pain in the ass för dig för jag är så jävla korkad!!!!

Somliga tröstäter när dom mår dåligt, för mig e de tvärtom, jag kan inte hantera mat åt de andra hållet.. Jag tappar aptiten.  Som idag, inte ätit nått.. Jo druckit en kopp te och en litenjogurt,  sen gick ja till donken. Försökte äta en cheesburgare, men de tog mg ca 30 min att äta en halv så gav upp o slängde dom. Hungrig som fan e jag. Mn de går bara inte. Magen vill inte ta emot det för de gör så ont.
Kan inte hjälpa det. Jag hatar att jag e så. Jag hatar att opassande, äckliga bilder ofrivilligt dykerupp i min skalle, blir sjöblöt av svett så fort dom kommer.. Kan nte kontrollera det. Inte nu i Alla fall.. Nu e jag tokkörd.  Helsicke, åt fanders med alla mina känslor. Varför finns ni?! Varför e jag så känslog?!  Det har faktiskt gått riktigt jäkla bra att hantera er frammtills idag.

Min aptit kommer orsaka en viktnedgång som jag absolut INTE VILL HA!!! Jag hatar att vara smal.  Och med smal menar jag inte att jag just nu hatar min kropp, för de gör jag verkligen inte! Jag har vart väldigt duktigt och presterad väldigt bra när de gäller min kropp Just nu. jag gillar den väldigt mycke och är stolt över den faktiskt, så en  viktnedgång skulle förstöra mycke!

Och nej ja har inte träffat en idiot, jag har gått o träffat en av jordens mest sällyntaste personligheter. Sm e den finaste jag vet.. MEN i heeeeelt fel tid.
Handel it.. Är vad jag nåste göra. Och de mina kära vänner, det är inte direkt lätt. Jag har gjort de riktigt bra faktiskt, fram tills idag. Tycker jag. De skulle kunnat se så mycke värre ut.
Men satan i gatan i miss him :(

Och behöver inte höra några tips eller knep eller så. Jag vet vad som gäller för jag vet hur jag känner på andra fronter med livet. Och likaså han. Jag vet sååååå väl.. Men idag blev de bara väldigt  överväldigande.

Sant!

"Saknad, Det kommer ju inget ont utan att föra något gott med sig (som man brukar säga?!) och det är väl att saknaden är det enda "kvitto" på att det man har känt tidigare stämmer, att det var äkta. Att det man har levt i inte var en bluff."



Förbilder/personlighet

För mig är det viktigt med förebilder,  det måste inte vara förebilder som har med dina intressen eller karriärer att göra. Det kan vara personers personlighet.. Jag har ingen speciell förebild inom min dans, vilket jag faktiskt inte tycker e så bra. Men jag har andra förbilder, personer i mitt liv som jag är så otroligt imponeradde av.


Och ni som känner mig blir väl inte förvånade över vilka de är.
Det två absolut sörsta förebilderna jag har är mina bröder. Jag slutar aldrig, och kommer aldrig sluta beundra deras otroligt starka personligheter, deras starka utstrålning och inte minst sagt starka vilja. Deras sett att ge sig in i saker och ta sig igenom det, så sm resor , utbildningar och settet att skapa kontakter, och möta och betee sig med människor är helt otroligt. Och dom är väldigt smarta! Tycker jag.

Jag kan inte komma på någonting med mina bröder som dom skulle kunna misslyckas med,  givetvis är ingen perfekt och för att lyckas bra måste man misslackas många ggr på vägen..
Dom är är tack vare sina starka personligheter och härliga utstrålningar väldigt populära. Sen tycker jag inte dom ser så tokiga ut heller. Haha!

När jag ser dom, så ser jag två otroligt starka personer. Och för mig ör det viktigt att vara stark, ha en stark vilja och en stark motivation. Samt en stark personlighet. Destå starkare personlighet man har detstå lättare blir man ihågkommen, anser jag.
Vad motiverar dig i livet?
Vad motiverar mig i livet? Dom motiverar mig! Mest av alla, utan dom hade jag aldrig, ja kan faktiskt säga det.. Aaaldrig vart där jag e idag. Även om jag dum som är jag är jämför mig med dom var o varannan dag och är otroligt rädd för att vara den i familjen som får "sämst karriär" då jag vet att med de utbildningar dom har och håller på med och som de personer de är vet att dom kommer väääldigt bra karriärer i livet.
Min dans garanterar ingenting, för jag får vad jag dansar för. Vad min kropp orkar och hurlänge den orkar vet inte jag. Skadar jag  mig ordentligt är de kört, vad gör jag då?  Jag har ansvar för min kropp. Efter lite insidenter  inom dansen har man ju börjat ifrågasätta sig själv om man klarar de, brinner man tillräckligt mycke för detta? Jag vet ärligt om inte om jag som danslärare skulle klara av att bli utsatt för de som en lärare blev utsatt för här om veckan, de känns som att de akulle knäcka mig, och de gjorde ont i mig att se hela grejern, och jag är ju bara en av alla elever.
Finns det någo ting utanför dansen jag skulle kunna tänka mig att jobba med?? Svar: nej!  Jag vill bara dansa men hur mycke brinner jag för det.., det jag just skrev säger emot sig typ. Men ja  jag e sjukt förvirrad och dagarna /veckorna går upp och ner.
Ni få som läser denna blog, vad anser ni att jag har för personlighet?  Av de ni sett.Ni fåt gärna ge en komentar, med både negativa och positiva saker.
Om jag inte får några kommentarer antar jag att det är okej också. Haha
Är jag sm mina förebilder? Inget ni böver dvara på, jag bara ställer frågan till mig själv.
De e mina bröder, vi kommer frn samma föräldrar och har samma blod o gener o llt de där. Men personligen tycker jag att jag e väldigt olik dom. Hade jag vart lik dom hade jag nog kommit längre än såhär i livet, även om jag e evig tacksam att jag har kommit dit jag kommit känns deofta som att jag borde ge så jäkla mycke mera och och utnutja min personlighet på ett bättre sett. Personlighen tycker jag inte att jag har en såstark personlighet då jag har en stark tendens att jämföra mig med andra och deras liv.
Så att jag e förbilder för andra har jag svårt att tro, trotts att de e sant och jag vet om det. Så nått bra antar jag att jag gör ändå.
Ja som n kanske förstår e jag livrädd för att bli dålig.. Och vad de innerbär vet jag inte.
Det finns andra personer i mitt liv som är dödsviktiga förbilder också. Personer som jag lärt känna bara de senaste åren som har fått mig att inse saker och mogna på ett helt anant sett som jag vet att jag absolut inte skulle gjort om jag inte skulle träffat som.

I övrigt har jag haft huvudvärk idag, vaknade med skallebank , men åt frukost och en stadig lunch, första klassen gick bra, ingen återkommande värk, men andra klassen gick svinbra men när de va va 40 min kvar kom de som ett skott. Huvärken togöver och allt gick käpprätt utför. Skiiit, signade ut från de två sista klasserna och släpade mig hem, ledsen ich besviken på huvudvärken som orsakad dålig prestation.
Men i morgon är de rehersal och hoppas jag gillar koreografin så min motivation bli bättre då den vart lite dålig på senaste.
Hoppas ni har de bra!

hej

5 läsare alltså, iiiinte illa pinkat ! ;)
nej jag e glad över att  ni e så få. då kan man verklige skriva fasiken man vill utan att behöva bry sig allt för mycke.
ja mina besök är nu över. det har vart 2 sommaremånader fyllda med turistmål,, festande, frihetsgudinna, grand zero,  shopping time square, och massa massa annat, tror jag skulle kunna spy på det just nu men satan så kul jag haft! <3 till alla finingar som vart här o hälsat på ! halva tiden har gått, saker o ting bärjar hände. ska spela in reel med sanne, påbörja ett rahearsel för show i morgon, sen evtuellt en filminspeling med en filmskola här i NY, men inte fåt så mycke info så vet iingenting mer än att jag sak spela en fru som blir mördad.. haha  får se hur de går.
1 sept tar jag semester och åker till FLORIDA! :D  ska bli fruktansvärt härligt! och  att verkligen komma bort ett tag och låta kroppen vila på riktigt,  de blir maimi, key west, Naples och sen illbaka till NY.  och inte nog med att jag ska åkarunt i florida, jag ska göra de med VÄRLDENS BÄSTA PAPPA OCH BROR ! tror ni jag e lite lycklig eller?! ska vekrligen bli huuuur kul som helst och längtar som bara den !
hem till sverrige vet jag dock inte när jag kommer till.. det är ett evigt mysterium ;)  men saknar verkligen mina väldigt älskade vänner så de gör ont.. komemr behöva besöka  er snart känner jag.   nu fokus på allt som komma skall, sen börjar mitt nya program i september oh sen får vi se var de bär av efter de..
SAKNAR ER !
hade bra !
ursäktar alla härliga stavfel, tror jag har en dold dyslexi som jag inte velat ta itu med, eller bara allmänt snabba slarviga fingrar.

RSS 2.0