-

ja, de e fruktansvärt kvaft o varmt. det spelar ingen roll om de regnar heller.. de e fortfarande kvaft som tusan. skolans lokaler har ingen luftkonotionering (DÅLIGT) de vi har är lite större fläktar som man kan starta men i denna värme är dom inte mcyket till hjälp. jag duschar bokstavligen KALLT för att kunna kyla ner mig. dock är jag lika svettig igen 5 min efter duschen, så ja det känns nästan lönlöst att duscha haha.. nåväl. ananrs rullar de på.

Här om dagen tog jag Lajons klass och det va en tjej som va där för första gången. när man går in i la jons klass ska borde man veta att man blir utkickad om man inte rör på föttera o försöker. man ser hellre ut som ett fån/idiot som i alla fall kämpar o försöker på hans klass men denna tjej stod stilla vilket han såg och frågade varför hon inte försökte.. men hon förstod inte engelska vilket inte gjorde saken bättre.. men de va någon där som förklarade för henne att om hon ska vara där inne bör hon försöka annars kan hon gå ut för de finns andra som dödar för att få vara en av oss på klassen, så hon tar bara upp onödig plats om hon inte dansar... så ja hon gick. quiter kallas det här. Ingen kan dansa som lajon, och jag skojar inte. han e SICK.. det finns många grymma dansare o lärare på skolan, och runt om i världen. men La jon som förövrigt har karaktären "Smile" i step up 2 filmen är sjuk.. men han är e grym lärare och vet vad han håller på med. men ja ifrågasätta honom gör man ju bara inte..  I alla fall den klassen va den sjukaste jag tagit  här under min tid på BDC.. vi var ca 35 personer i stuido 4 som inte är speciellt stor.vi stod som packade sillar och vi bara nötte o nötte o nötte.. den hettan som rådde då har jag nog aldrig stött på tidigare. de va panikartat och vi fick inga drickpauser, eller pauser över huvud taget. 10 min av klassen fick ja banne mig panik innombords och bara va tvungen at tha vatten, dumt nog hade jag glömt fylla på flaskan inna klassen så lyckades smita ut.. shi fick jag.. för jag fick inte komma in igen..  den dagen va han hård..nåväl efter den klassen va mitt ansikte tomatrött utan att skoja och jag blir sällan röd i ansiktet. men det där va sjukt verkligen. tror jag blev lite överhettad faktiskt.
Men japanerna som står längt fram köttar köttar o köttar, som om de vore ingenting. och grymma är dom.
idag blev de ingen skola.. de blev lugn hela dagen o sen bio med katta. Man in black 3 i 3D.. har aldrig sett en 3d film faktiskt. så det va väl på tiden. men blev inte så överväldigad av de där med 3D.. men nu äge rjag ett par 3D glasögon och har sett en 3D film..
värmen idag gjorde att jag sov till 7.. i eftermiddags ja.. och jag e redan trött.. vart vaken nårga timmar bara.. värmen tar kol på mig verkligen!
men nästa vecka komma brorsan, astrid denna vecka typ,  sen lovisa början av juli och sen benji slutet på juli och så ska alies komma nångång också.. så de blir mycke besök nu :)


-

idag har allting kännts lite halvadant. knät börjar påritkigt göra ondare. vet inte alls vad jag har  gjort. tror jag har en knut i rumpmuskeln också och allmänt när jag stretchar benen känns de inte bra. men knät oroar mig allvarligt. om jag skadar knät kan jag inte dansa på ett bra tag. skulle tagit breaking ikväll o va så taggad för de men efter att redan på luams klass känt smärta när jag snurrar gjorde de mig orolig och jag signade ut efter en mysig middag med Maggi som åker i morgon. så tråkigt! verkligen alla åker. Men jag e kvar, o på söndag kommer sanne ! wiiee :D o så e bella o iffah och katta kvar så de känns skönt i alla fall.


Känslomässigt är de väl lite halvadant. om de inte hade vart för dansen så hade jag aldrig vart såhär stark. är så tacksam över att jag har dansen och att den får mig att kunna leva ut mina känslor och tänka  på annat. och inte får allt de jobbiga att trycka ner dansen också.  evigt tacksam för det!
men det stör mig att jag e så rädd. vägrar måla upp framtidbilder, även om jag önskar att framtiden skall se ut på ett sett hoppas jag absolut inte på någonting. eller försöker i alla fall. verkligen allting kan hända, båda dig och mig. och om det inte slutar bra, så kommer det sluta med att någon blir sårad. i båda är vi så otroligt rädda för de. Eller sårad blir man, sånt får man leva med. men att bli olyckligt kär är min största rädsla.
Och undrar om alla helkorkade missförstånd uppstår "tackvare" denna sitation. eller för att vi bara helt enkelt inte förstår varandra.
det är inte lätt inte... men de blir vad man gör de till? eller.. nej vissa saker kan man inte hjälpa. så som känslor. desto mer man bråttas destå värre blir de. .. tror egentligen man bara måste få göra utlopp för sina känslor men ingen av oss har gjort de, då vi båda faktiskt är/va lika rädd för samma sak..

Mias tatoo. så sant så !!

-

hej de va ett tag sen.
tiden har rullat på det har regnat en hel del. skolan har rullat på som vanligt. inte speciellt mycke som händer faktiskt. gillar väl staden lite mer.. men inte mkt. de e skönt att man kan göra vad man vill när man vill för allt har öppet nästan 24h.. och om man behöver nått så finns de inte allt för långt bort.
men helgen var kanon! har spenderat den med Mia laura chris o Iffah.
Iffah är en ängel har mig hos henne på helgerna då mina dörrar stäng 12.00 på kvällen. sen e de sjukt nice att vakna o få te o macka... när vi väl vaknar. haha
har vart ute o festat lite, vart på 5 pointz o fottat. ett grafittiställe.. de va nice solen sken o alla va glada. tills de kom en tantfan o försörde det, men vi va inte bittra länge. utan vi blev snabbt glada o gick vidare :)
sen blev de bio, what did u expect ..  riktigt rolig ! se den :D
efter bion sprang ja hem o sov. idag e de måndag och har inte gjort mycke.. jo gick till skolan gjorde mitt card pickup och sen köpte jag tandkräm och tvättmedel, gick hem o storstädade o tvättade. ringde banken, mamma osv.
skönt att få lite sånt gjort.  i morrn är det tisdag och jag o bella ska se Rhapsody James show! awesome ! ska bli grymt :)
saknar fina själar där hemma <3
vad ska de bli av lilla mig?

!

Don't get so big that you forget the core of WHY you do WHAT you do!

-

jag kan säga er/dig som läser min världelösa blogg att i morse när jag vaknade vill jag stänga ögonen för evigt. ja  tolka de som att jag va redo för begraving. jag hade ingen liftgnista och varenda muskel i kroppen hade strejkat. jag lyckades i alla fall sträcka mig efter schemat, men de ända jag såg på pappret va: NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ.. ingenting ville jag ta. jag ville inte röra mig ur fläcken plus att jag hade missat min closedclass.. LATVARNING!  inte ok.. jag velade fram o tillbaka i sisådär 10 min o försäkte tänka att de blir fasiken vad man gör de till.. jag kan inte bara ligga här hela dagen o bete mig som att jag e död och det är begravning om 2 h.  så jag bestämde mig för att ta pilates,floor barr och sen chio.. tog ett andetag , kravlade mig upp u sängen klädde mig o trättade ansiktet... och tänk vad lite kallt vatten kan göra.. ack så mycke bättre allt kändes efter att jag hade tvättat ansiktet o borsrar tänderna.. kände mig plötligt levande! dock inte så peppad, men levande.  gick till skolan signade in.. dock trodde jag de skulle vara karley (en pilates lärare) men de va de inte :( de va nån annan skitseg lärare men hon hade i alla fall bra rumpövningar, och de behöver jag ! inge kul att vara flatass längre så har bestämt mig för att jobba upp min lilla rumpestump där bak.. :)
sen blev de 30 min puase  och då fick jag reda på att min closed class hade blivit inställd pga av att läraren hade fastnat i trafiken. GLAD jag blev. så hade inte missat något. sen 1,5 h floor barr, alltså ballet fast liggandes ner på golvet. skit bra för linement. man känner höfter, mage , armar så mycke bättre, så den klassen ska jag fortsätta ta faktiskt!
sen chios klass, och första gången hon gör en på riktigt långsam dans. och det kände väldigt kosntigt då jag alltid är super tressad i hennes klasser då henne kroppsarbete inte alls faller in naturligt för min kropp.. och idag va den faktiskt väldigt enkel,och de e så konstigt när man har gjort massa svåra saker borde de kännas skönt när de kommer enkla rörelser.. men icke idag.. då blev lätta saker som höger höger vänster plötligt svårt för att man inte behöve tänka.haha
nåväl, nu e jag hemma och har klarat mig igenom dagen. det är bara onsdag och jag har bara 4 klasser kvar och alla är koncentration, sa alltid bara hiphop klasser och det känns UNDERBART!
får se vad dena helg har att erbjuda! :D

-

lördag, ja de e e tydligen lördag. i morrn e de söndag. men i mitt huvud e de typ onsdag. aja hur som helst så hade ja två klasser idag. gick bra. hade chio och sen ballet med plane, men de va nästan så de började ryka om mig då. långsammare o äldre lärare får män leta efter.. skojar inte när jag säger att hon har ena foten i kistan. men tiden gick o lektionen gick helt ok. men ska nog inte ta hennes klasser mer. lär mig inte ett smack.
i morrn e de reharsal för alla som ska va med i showcaset  nästa söndag och jag ska vara assistent backstage, det ska bli kul faktiskt. se o lära hur de funkar bakom scenen o hjälpa till o så. har ju gjort de tusen ggr hemma men ska bli kul o se hur de e här..  känns ju lite större här.
efter skolan gick ja hem till katta. vi spela kort åt mat o så bjöd hon mig majskolv med smält smör o grillkrydda.. damn !! såå gott!  sen lite mer glass o vi spela kort titta på kalle anka och pratade om de mesta.. vips så hade 3 h gått klockan va 10 och jag tog mitt pick o pack o gick  hem.. och nu.. sängen.
godnatt!

-

vips säger de så va klockan 11.
idag har jag inte haft nån skola, ganska skönt faktiskt då gårdagen avslutades sjukt bra. hade min första wow-upplevelse  med mig sj någonsin som dansare. många gånger har jag wowat när jag sett andra dansare dansat. både här och andra ställen. Men igårkväll tog jag en klass med Luam, grym klass, grym koreografi! det gick riktigt bra. sen blev vi indelade i grupper i slutet så vi skulle få mer space att dansa på . det gick bra. brukar alltid bli väldigt nervös då vi delas in i grupper o alla tittar på än o så, men det blev ja inte denna gång. vi körde grupper några gånger sen ville hon ha upp 8 frivilliga, Iffah knuffade på mig o sa_ shall we?
förtst blev jag rädd bara tanken på att stå bland de 8 uppe på golvet och resten , ca 50 pers ska titta.. men nu har man vart rädd så mycke .. hon knuffa på mig igen o sa: come on, lets do it. ...och vi gjorde det. jag tog ett djupt andetag, taggade till.. slappnade av och bara släppte loss.. jag hann till och med andas.  bara kände  hur dansen förgyllde hela mig, och hur jag verkligen gick in för de. en helt GRYM känsla.. det går inte att förklara. men lyckan efter va helt enorm, de va som att jag blev rörd, stolt över mig själv och lycklig. så mycke posotiva känslor att jag för några minuter inte viste riktigt om jag skulle skratta eller gråta eller båda två, och av lycka då så klart. :)
så idag, slappade jag hela för middagen, hade ett låååång skypesamtal med världens bästa benji. shit saknar honom. han e så galen o nu väntar jag bara på att han ska boka biljett o kommer hit. hahaha åååh galnaste killen jag någonsin träffat. idot men en helt faktastisk idiot.  sen hörde catta av sig och vi for till upper east side. ända upp till 160e gatan o promenrade runt lite,  vilket resulterade att vi till slut hamnade i the bronx, men de va fint där!  de va gräs, "svenkt gräs".. fint gräs o fina träd. mycke påminde om sverige där.. förutom att ALLA va mörka.. så ja jag syntes.
och så många busvislingar som jag har fått idag har jag nog aldrig vart med om. undrar om de va mina röda shorts eller om de va för att jag va snygg.. typ hade en bra look dag eller något  haha :D  för sen när ja kom tillbaka till west, på vägen hem o hade sagt hej då till catta  fortsatte det.  alltså visst att folk har tittat  på än o e del har gett komentarer..eller  sagt ohlala..  titt som tätt..inget jag direkt bryr mig så mycke om då kulturen här är lite anorlunda, man e inte så blyg med att uttrycka om man tycker någon e snygg sexig söt eller liknande... men idag va de verkligen groteskt. bilar tutade, killar skrek från bilarna, visslade på gatorn, jag kunde varken vända huvudet åt höger eller vänster för att jag mötte nåns blick som granskade än.. ett tag blev de nästan obehagligt. men tiden gick och vi hade skoj, och självklart visslades de efter catta också! menar INTE att jag e världens hetaste och allt handlar om mig. nå väl, de blev några välbehövliga linnen och två par converse.. dock kanske inte lika välbehövliga men jävligt snygga. hahaha kom hit med 3 par skor.. tror jag har typ 7 nu :S oops.
köptemed mig två pizzaslizar hem och  nu ligger jag i sängen halvmätt.  min roommate snarkar och jag ska väl också ta till o bädda ner mig.
hade hade !

-

sluta tveka på min talang, kämpa kämpa !!!!!
dagarna har verkligen sina up and downs med troendet på sig sj. men bara att kämpa!

RSS 2.0