-

Ligger i sängen, tänker på lite allt möjligt. Människor där hemma. Undrar vad som förändrats, har något förändrats?  Farmor, jag saknar farmor otroligt mycke.
Och så den där typen jag, här är jag, just nu ser jag mina fingrar blippa på bokstäverna på ipaden som formulerar ord på bloggen. Egentligen borde jag inte tänka på vem jag är och min framtid för det ger mig bara en oerhörd prestationsångest. Det är sant. Vet inte riktigt när de började men tror de va i gymnasiet, så fort jag tänker på vad de ska bli av mig , eller i 70% av fallen så får jag prestationsångest.
Imponeras av de (missförstå mig rätt) som nöjer sig med samboliv i lägenhet , barn och hund i tidig ålder. Varför kan inte jag  också bara nöja med läget, träffa en kille och veta att man vill dela vardagslivet med den personen.
Personligen  är jag sån som :
1 får panik när jag tänker på ett förhållande.
2. Är livrädd för att hamna i en lägenhet med pojkvän hund o barn
3. Gå en utbildning ta bästa jobb i dagsläget o ha samma rutiner dag ut och dag in är en mardröm.
Med detta menar jag inte att jag tycker illa om, eller underskattar de personer som lever dessa liv, utan tvärtom. Imponeras över dom! Jag undrar själv vad för liv jag e på jakt efter.. De visar sig vart jag hamnar, i dagsläget som det ser ut drömmer jag otroligt mycke. Drömmer varje dag, både återkommande och nya..
Godnatt finingar

-

Ehmn har blickat tillbaka lite i min blogg, av de jag har skrivigt här i NY.. Ni måste ju typ tro att jag hatar mitt liv här :s guud vad mycke gnällinlägg om hur dåligt allting är .  . Så är i alla fall absolut inte läget! Tror det har  blivigt gnällinlägg bara för att jag har skrivigt när jag har vart trött och omotiverad, slö eller vart på dåligt humör.
I och försig har jag absolut inte trivts så bra här i NY sm jag gör i dagsläget efter flytten. Flytten fick mig att se staden med helt nya ögon. Nu är jag äntligen glad på riktigt när jag vaknar. Haha
Nej men jag har det verkligen hur bra som helst men de e klart man saknar sina fina där hemma.  Inge tvekan om saken. Men ni finns ju kvar , hoppas jag!

Utveckligen går i rasande fart i alla fall, bara jag som är så otålig och glömmer ofta bort att jag kom hit efter att inte ha tagit koreografi på över 1 år. Även om jag har hållit klasser är det än klar och fin skillnad på undervisning och att ta klass.  Och nivån här o den jag låg på är ju rätt hårfin också!
Nu, 6 månader senare, har spärren ääntligen släppt. Jag kan avslappnat gå in på 80% av de klasser jag tar och vara avslappnad och bara köra, inte haka upp mig på små onödiga detaljer, dömma mig själv och vara missnöjd med min prestation. Mitt pickup är så otroligt mycke bättre nu! Och mitt pickup har alltid vart ett av mina problem och fått mig att känna mig dålig, men med handen på hjärtat kan jag säga att jag personligen tycker att jag och min dansstil från mänggden.  Har så klart otroligt mycke att jobba på, som utstrålninh, balans, slappna av osv, men ack såå mycke bättre jag blivit, Så snart mina vänner hoppas jag på att komma upp på scenen, det va ett bra tag sedan, typ senast med sanne 2008?? Galet länge sen.

Snart kommer benji, och de kommer blir FRUKTAMSVÄRT... FANTASTISKT! min kropp behöver vila faktiskt.
Hade bra :)

.

okej, den som förstår vad jag har skrivit i det tidigare inlägget är typ värd en ny Ipad eller liknande, hahaha för jag har knappt en aning om vad jag har skrivit. kolla bara stavningen! hahaha ojojoj vad trött jag måste vart . nåväl, nu sitter jag på starbucks vid skolan, har vart klar i några timmar men hjälper sanne med att skicka filer osv då hon är HEMSKT dåligt på tekniska grejer.. och jag menar verkligen HEMSKT dålig... hon vet inte ens hur man lägger på ett samtal. hahaha söt som hon e.
Nå väl nu är några filer skickade och jag ska snart till skolan och de ska filmas mera.  hon har koreograferat bells nya låt, vet inte ens vad den heter då hon inte är någon jag följer, men sanne har vart jätte duktig med koreograferandet.
Detta kommer framföras på Pride I böjan på augusti tror jag det är.
24 klasser denna vecka är målet, idag är det tisdag och jag har i alla fall hunnit med 7, haha bra start i alla fall:) 4 eller 5 klasser i morrn, men den första kommer jag fullkomligt dö på... VILL INTE TA DEN! VET NI VARFÖR???? FÖR ATT DET ÄR IRISH STEP ! det är en closed class så jag måste ta den.... nåväl.. bara att gå upp o slå ihop klackarna o köra.
efter 24 klasser kommer det bli himmelriket med 1 veckas semester, sen blire att göra hårt och sen en kortsemster till florida, kollat biljetter och dom va riktigt billiga.. och bor hos edvard så de ska bli nice.
godkväll!

javisstaja

en blogg har man ja ! dags att skriva några rader :)
sommar är här, och har vart i nån månad eller så. värmen ullkomligt steker ihjäl mig men e de inte för varför gnäller an väl pånått annat ;)
nae men de senaste två månaderna har vart väldigt intensiva.hafr mycke besök och väntar på mer besök. har flyttat (SÅ SKÖNT) och klasserna går faktiskt riktigt jäkla bra.. pickupet kan ju alltid bi bättre men gud vilken skillnad det är sen jag kom! snart känner jag mig faktiskt redo för scenen :)  får se hur det går.
inom loppet av 4 veckor va alltså min bror här, sen min bästis, felicia, Astrid och sen Lovisa och hennes kompis johanna här och nu e de typ lite mer än en vecka kvar sen kommer benji, och det kommer bli någe så fruktansvärt kul ! för han e så fruktansvärt vild o korkad, o så bor han på hotellet vid skolan så det är perfekt :) men så e de nog slut på besöken för ett tag, tror jag.. fast jag ska försöka  till florida innan edvard åker hem därifrån och de måste bli i augusti. nåväl, får se.

Kroppen är otroligt slut just nu, skulle vaknat tidigt för at tagit min mentors, Derek Mitchells  klass men det är ingen ide att ens tänka tanken att gå på hans klass om man inte har hela kroppen på plats. för de går såå fortoch det är så stora rörelser och full fokus krävs, så de blev sovmorgon en ordentlig frukost och nu ska jag snart iväg för veckans cardpickup och sen blir de yoga, skönt! sen blir stenhårt resten av veckan. har fått fr mig att jag ska klara av 24 klasser denna veckan så jag kan vara ledig hela veckan då benji e här. får se hur de går för kroppen, ska göra mitt bästa ! haha

pratade med mamma på skype för nårga veckar sedan, hon satt i dunjacka inomhus och berätttade att de hade haft regnstorm och vart utan el i 2 h ! HUA ! HOPPAS  vädret e finare nu för er finingar där hemma :)
många man saknar så fruktansvärt mycke. Beslutsångest om hembesök eller ej.. och när.
hade bra :)

RSS 2.0