okey

nu e jag framme i alla fall! men valdigt trott och seg i huvudet. ska forsoka vila upp mig. allt e en mess med lagenheten just nu! tur at tjag har vivecka!!

New York

ja jag e nu framme efter typ 15 timmars resa. e totalt dod och har fatt huvudvark. inte sovit pa manga timmar nu. lagenheten i brooklyn kanns inte okej tydligen.. uppdaterar senare.  nar jag orkar ..

..

Jack johnson- angel
De e knappt 4 dagar kvar tillls ja åker. Pckningen e mer eller mindre klar, vilket e skönt så ja kan ägna sista helgen till att säga hejdå o lite sånt. Fira mårten som fyllde 25 stora igår. Nu lär de bara gå utför gubbe lilla ;) nej jag vet att han om någon kommer lyckas i sitt liv.  :)
Rör mig inte i många knop här hemma. Har typ legat på soffan i vardagarummet här nere hela dagen, och i badkaret. Blekt mina tänder igen , vet inte om de blir någon skillnad.. Men de känns o ser ut som de i alla fall. :)
Allt med resan känn bra, overkligt bra. Inte rädd eller osäker. Bara väldigt nyfiken. Men klart de känns lite tråkigt att åka när man träffat någon man trivs med o tycker väldigt mycket om. Men allt har sin tid, och vi båda är två envisa och viljestarka personligheter som vet vad vi vill.. Våra vägar kommer på något vis korsas igen. :)

hej

hej o hå. nu e de  bara 10 dagar kvar. sista helgen hemma. firas med begravning.. yeey! ehmn ne inte riktigt. kommer bli jobbit. men sånt som tillhör livet antar jag.  har tänkt lite på packningen, tvättat all tvätt.. men inte börjar packa. måste köpa en STOOOR väska. var man nu kan tänkas hitta de.. typ sthlm.

lunch med kusin sanna o farmor ska hinnas med också.

betalade äntligen för lägenheten idag. skönt nu e de klart. bara att få nyckel  flytta in.

första nervositeten här om dagen. och nu e de mycke blandade känslor . mest positiva men lite läskiga också. eller om de e något jag e nervös över så e de flygresan från berlin till NY och NYs flygplats.. det där med att hitta.. visa visum prata o förklara vad man ska göra.. kommer ju förmodligen va dödstrött när jag kommer fram, eller så e de tvärtom, totalt hyper. haha aja hursom. allt komemr bli grymt bra och jag har inga förväntningar direkt. jag bara känner på mig att denna resa kommer bli fantastisk. fick mitt visum idag också, och det går inte ut förän 2017! så behöver antaligen inte komma hem på flera år om jag inte vill ;)

ne nu ska ja sova. har sovit dåligt de två senaste nätterna.
godnatt


Japp

Nyss kom de första pirret inför resan. De e 13 dagar kvAr och jag träffade dannE för sista gången. Känns overkligt, har liksom blivit en vardag att prata o träffa honm, lika så med mårten, o många andra ja lärt känna genom honom.
Begravning på fredag, de känns tungt. Men de e bara att ta sig igenom det. Piss..men sen e de helg o en vecka kvar sen åker jag på måndagen den 30e
Har skrivit på lägenhetskontraktet och ska ner till banken i morgon o betala för den första månadens hyra och lite annat som ska betalas. De blir bra det här :)
Kommer sakna de speciella personerna i mitt liv <3 men vet även att ja kommer träffa nya viktiga personer i mitt liv.

...

Jag ligger i sängen, klockan är 11.20, jag mår sjukt bra och ser fram emot kvällen. Tänkte ligga kvar i sängen till 12 tiden. Läsa lite mer ut boken ja köpt och sen gå upp och dona lite :) ikväll ska ja till evelina, de kommer bli fantastiskt känner jag <3

RSS 2.0