Självförtroende

Självförtroendet får sig ett riktigt åkom på denna resa jag just nu är uppe i. Just nu vet jag ärligt inte vad jag ser när jag ser mig själv i spegeln, på fotton, eller filmer. De e svårt . Även om jag e nöjd med min kropp och konditionen den är i.. Ok flåset Kulle ju kunna vara bättre men ni fattar vad jag menar ,  känner jag miförhör första gången på flera år riktigt osäker på mig sj waay för ofta I många situationer. De stör mig .  Kan ha med både de ena o de andra att göra Meen..
 
Mer om de senare . Måååste sova
 
Natti

-

Jag har just nu TVÅ unika läsare.. Tss det e mysigt faktiskt. Ni två och jag! ;)

Köpte medicin idag. Dock får jag skylla mig själv .. Gick ju faltiskt ut i lördags.. Haha aja ..Tog bara en yoga o denna vecka blir också vapsy vecka.. Alltså vocal, acting, pilates, stretch och yoga.. Fast för mig blir de plus ballet.. Så i morrn ska jag ta två balett pilates och yoga.. Kommer va döööd efter efter det.

Koreografera?
Innan jag kom hit koreograferade jag mer eller mindre varje dag. Sen jag kom hit har jag inte koreograferat ett enda steg till någon låt. Jag har inte vart uppe på scen en ända gång och jag har vart här i snart 9 månader..
Jag är ärligt talat besviken på mig själv. Inte för att jag inte har utvecklats. För det har jag! Oj vad jag utvecklats. Och jag har påbörjat en till utbildning som jag utan bdc aldrig hade gått eller vetat att jag varit intresserad av. Två utbildningar på ett år, om jag blir klar med pilatesen. Hoppas på det!
Hur som helst.. Har starka funderingar på att vara kvar ett år till, men då endast fokusera på scenen. Bli en bättre performer, för de va därför jag kom hit för i början.
Och man kan aldrig bli en färdig dansare, man kan aldrig nå en gräns som heter "klar" .. Man kan bara bli bättre, i ALLT.. De är därför detta lätt blir som en drog, känns som att man skulle kunna gå detta program 10 år men ändå bara vilja fortsätta.. Fast det kommer jag inte göra... Eller ;)
Dock hänger det på pengar, som i allt i denna värld. Söker stipendier som en tok ! Hoppas jag får en en lika fin summa som alies.. Haha , vore ju drömmen! Well well..

Gick och köpte födelsedagskort efter yogan, till alies, så skulle jag bara fixa frimärken men alla har internationella men av någon anledning inte locals... Så skulle till ett postoffice som ska ha local stamps men väl där så va de stängt.. TYPISKT! Så va ju bara att önda om och traska tillbaka till tunnelbanan .. Trängas bland all jäkla folk, lyssna på alla jävla ljud.. Vissa dagar kan de vaa kul med mycke människor.. Eller de flesta tagarna.. Men idag va jag sååå trött i huvudet så önskade bara jag kunde stänga av ljudet på omvärlden.

Det finns så Sjukt mycke dansare runt omkring mig, talangfulla som få! Häftigt att se hur mycke en människa kan förmedla utan att säga ett endaste ord.. Bara använda det den är uppbygg av.

En liten ascool asiat som jag aldrig slutar imponeras av är Takomi. Ni kan noog både googla honom och youtuba honom.. Vart han får allt ifrån är frågan. Men han är det coolaste jag nånsin sett!!! :D

Sitter i sängen, dags att sova. Har ätit middag två ggr men är hungrig igen.. Jämt är man hungrig. Haha

Natti !

RSS 2.0