hej

sanne har kopt en ny dator. och som alla som vetvem hon ar, vet aven att hon och tekniska saker ej gar ihop. jag sitter just nu I skrivande stund och lar mig hennes dator for att sedan lara henne hur den fungerar. hon har kopt en aldeless avancerad dator for sitt egna basta. hon kan vara de sotaste som finns. istallat forattkopa en simpel dator, typ pc, mac eller acer,har hon inforskaffat sig en ASUS .. och hon blevju arg och irriterad sa fort hon startaden for de enda hon forstod va vart startknappen satt. ack ack ack... hahaha men med gladje hjalper jag henne da jag tycker de eganska kul med datorer och klicka runtoch lara mig detta. tyckte att macdatorer kan vara liteknepiga,men detta ar natt helt nytt. haha finns liksom inget skrivbord utan bara en startmeny dar allt finns. typ.. och musen fungerar lite sen den vill, men harvalinte kommit underfundmed hur den man anvander den for att fa upp olika mappar eller program. men jag lar mig sakta men sakert.

sen ar de bara det att jag ska lara sanne allt, och dekommer kravas en del talamod for det. haha

naval, igar tog jag yoga grimes ballet och jared, och sen hem. hostar idag igen.. intelite heller,sadefarbli en ellermax tva klasser ikvall.. jared och erik. hophop klasser.

men de gickbra I alla fall.pratade med grimes igar och han sager att jag har de, jag har kansla jag har stilen jag har allt, jag maste bara jobba med pickup. pickup kan jualltid nli battresa deva kul och hora atman har det ! glad! men armycke medveten om attmitt pickup mastebli batter, men ja Kampar pa !

hoppas ni mar bra!
puss

Fffss!!

Hahaha känner mig sååå lurad. Åh herre Gud ! Och jag känner mig väldigt patetisk xD

Nå väl , grimes är tillbaka och jag är såååå lycklig över det ! Gryyym klass ! Lovelovelove !

Hej

Oj oj, nu har jag vart sjuk för många ggr tätt inpå varandra. Eller det där med huvudvärken har ju kommit och gått, i natt vaknade jag hostade typ ut halsmandlarna. Kändes typ så. Som tur va hade jag medicin hemma så tog de o somnade om. Vaknade och hade nog feber. Ibte säker men kändes som de. Hörde av mig till bella som jag skulle filma och sa att jag låg sjuk.. Det va iiinte p frågan. Oj oj OOJ vilken utskällning jag fick smaka på. Hahaha så de blev ett piller, vakna klä sig och dra iväg till studion. Haha mmen de blev bra faktiskt :) stolt över henne, nu håller alla tummarna för att hon får det feta stipendiet!
Hatar piller egentligen, bortsätt från vitaminer och cilicea hårkapslar och hårkontroll.. Men de känns som att jag inte har några andra val i dagsläget. Klasser ska tas,mde ska tränas, man ska vara i form, an ska sticka ut, man ska ha energi man .. Jaa.. Ni hajar. Sjuk har man inte tid att vara! Vill inte vara det heller. Hatar att vara sjuk!

Nåväl.. Så idag, söndag.. Recorda bella, sen åt vi mat sen hem sovit o tagit de lugnt resten av dagen. Skönt men oskönt.

Jag knäpper mina händer och ber, på riktigt om att Grimes ska bara tillbaka och undervisa i morgon. Snäällllaaa!!! Beöver min favoritklass tillbaka i livet!!

Igår hade jag förövrigt en riktig badservice-day. Först på lunchen med sanne va dom otrevliga, och dom glömde ge mig min mat och jag hade inte tid att vänta så sanne delade mig sig av min mat, så jag skulle hinnantill sista klassen, som förövrigt va såå grym, Jonte subbade för Cheryl! gryyym kille, speciell men man kan ju gå och lägga sig efter att sätt honom göra sitt. Han är både dansare, artist och modell. Grym!!

Nåväl efter klassen åkte jag till soho för att fira andy och sophia som båda fyller år. jag km ju lite senare än alla andra efterom jag tog klass.. Och när jag kommer och frågar om jag kan få en stol säger tantfan ursäkta språket , med kass jävla attityd: suuure just take that one.. Och pekade och såg dryg ut. Inte ens ett welcome fick man.. Aja hungrig och excited för middag bad jag om menyn, fråga m menyn igen.. Och igen.. Dom sa yeah sure! Men aldrig fick jag nån meny. Och sen säger jag till tanten: exxxxcuse me can i have the meny !? Och hon säger drygt som fan tillbaka: NO we are not taking orders . Sen gick hon.. Alla satt som stela vid bordet och stämningen blev genast sämre. Och jag blev rosenrasande... Inombords..mkunde inte heller hjälpte de men när hon sen kom tillbaka frågade sophia om jag kunde få beställa.. Och hon sa att nej dom tar inte beställning för att uag va liiite senare än alla andra.. ?!? Tror jag va ca 15 min efter och btw har jag AALDRIG vart på en resturang där man inte får beställa för att man är lite senare en sittnsällskap.. Så utan att skämmas sa jag : this is really bad service! .. Sg att hon hörde mig men hon låssades inte om det.. .. Men sen fick jag i alla fall beställa dessert.. Tur de i alla fall.

Ack ack , men imorrn är de Måndag, ny vecka :)

Hoppas jag mår bra i morgon!! :)
Och hopps ni mår bra :)

Kontraster

Om det något denna stad har så är det kontraster , .. Upper east side: lugnt , äldre människor, fancy, kostymnissar dyrt.
Midtown: turist och bögområde, turisterna ågr ej att undvika, och lika så bögarna. Minns verkligen min första tid här, då jag bodde i midtown, va sååå schockad och ledsen över alla bögar.
Downtown.. Kinatown, soho, south ferry.. Ja vad ska man säga, de e som att vandra genom flera olika världar, från soho till kinatown, soho är shoppingområde, och om man går runt sär kommer man så småning om till kinatown och som namnet förklarar är de bokstavligen talat som att vara i Kina, inte för att jag har vart i kina men det är kineser över allt, alla skyltar är på kinesiska, shopperna är kinesiska, maten, de små stånden men kinesiska grejer. Kinesiska turistsaker.. Ja.. Ni förstår.

Idag vaknade jag hos Lisa, de va thanksgiving igår så hon och hennes franska roommates hade kokat ihop vääärldens middag ! Sååå gott va de. Vin och öl och mat, fransyskor, en blandras som va modell, pratade 5 språk flytande och pluggade något jag inte mindes vad de va, och så jag ,Iffah och alla mexicanare, så mysigt va det! Sen va de black friday vilket betyder att alla butiker i NY öppnar klockan 12 på natten och hAr öppet till 8 eller längre tror kag, och 50-70% rea! Så vid 12 slaget begav sig mexicanarna iväg til jerseymall ute i jersey där de rödje loss. Sj stannade jag iffah lisa och fransmännen/syskona kvar, de spelades beerpong , dansades, övades catwalk och pratades men frammåt 2tiden började de flesta dra sig hem och då gick lisa och iffah ut i butikerna i soho, men jag orkade onte, somnade i lisas säng och dom kom hem 5 på morgonen... TOMHÄNTA!
Meen , de jag egentligen skulle berätta va de här med kontraster, när jag åkte hem från lisa i kinatown tänkte jag verkligen på hur farcinerande detta egentligen är. Från att vandra i kinatown, ta hissen ner till tunnelbanan, åka 15 min kliva av och ta trappan upp och komma upp i en helt annan värld, upper east side, den totala motsatsen. Väldigt farcinerande egenligen, även om jag är trött på detta just nu så är de väldigt coolt. Finns nog ingen ställe som NY. Den är ett city för sig.

Nåväl, väl hemma duscha, klä om, sminka sig.. Har aldrig vart den sm brytt mig så mycke om smink, men så vit och grådaskig som jag ser Ut nu kan jag faktiskt inte visa mig utan smink. Detär HEMSKT för jag är verkligen en naturlig människa.. Men på med sminket, gjorde nått med håret men i de skicket det är i nu ser det ut som skit vad jag än gör. Frissör.direkten när jag kommer hem. Har en 15 cm lång utväxt, och klippte mig ju för några veckor sen och frissören förstörde håret totalt. Meeen som tur är växer de ut igen! Sexan iväg tiöl tunnelbananoch åka för att möta bella och äta middag innan e va dags för klass.

Klassen,,, idag gick de inte bra, det är inget man ska häng upp sig på för det är en ny dag med nya klasser i morgon o de kan inte lltid gå bra. Men idag tog jag åt mig riktigt mycke av vad jared jenskins sa. Han är både gryyym dansare och lärare. Och det va ingen direkt svår koreografi men det va sååå utanför min komfort. Gav absolut inte upp men gjorde mycke fel och han blev irriterad. Pratade inför klassen att han ser vilk som kämpar och sätter stegen pch vilka som är lata, kände mig så träffad. Jag kämpade!! Men fjorde mycke fel då det va såå svårt idag. Vet att de bara är klass, men gillar inte att göra lärarna besvikna. Och flera ggr kollade han på mig när han predikade om vad man ska tänka på och att man ska känpa o ta i och inte slarva.. Kände mig såå illa till mods men jag kämpade. Ville egentligen bara gå ut.. Men. Nej, jag är ingen quiter !
Nåväl, tog mig igenom hela klassen, och sen gick jag bella och iffah till forever och shoppade lote. De blev bara basickläder för mig. Danströjor och en nagelsax.

Ligger nu i sängen, dags att sova, för i morrn väntar 4 klasser!
Hoppas den dagen blir bättre :)

Hade!
:)

hejhopp

ytterligare en dag med huvudvärk. detta är riktigt irriterande. . om det är något som verkligen är jobbigt så är de huvudvärk. för man är inte sjuk man ändå är man handikappad.. har tagit tablett för de men inte hjälper det. igår sov jag 11h men vaknade med huvudvärk. gick till skolan de gick bor efter ett ag. de blev 4 klasser sen hem o sova. i natt sov jag.. hmm 13h vaknade med jordens värk. har sovit hela dagen..
slut på gnäll nu va. bortsätt från huvudet flyter det på. tar mina klasser och de går bra :)
anmälde mig till kursen så den börjar 14 jan vilket är peeerfekt då jag slutar skolan 13 januari.
nu är de bara jobb  jag jag behöver.. :)

de löser sig :)

en sak i taget!!

hej o hå jag e så taggad på allt i livet att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv!! ena minuten taggad för att undervisa igen, andra minuten stora planer för att starta eget, tredje minuten, vill till norge, nästa minut entrprenötskursen .. spanien.. öööh.. juste massagekurs! okej men EN sak i taget. förts ska jag avsluta de som pågår här. sen ska jag till mexico och och sen kan jag ta tag i livet hemma.. vill vekrligen hem nu ! vill avsluta med flaggan i topp här borta och påbörja ett nytt kapitel. sen kanske komma tillbaka hit.. men de e typ kapitel 3 i livet.. och kapitel tre hinner väl ändras 100000 ggr med tanke på att kapitel 2 fått sina svängom planer fram och tillbaka.

nåväl de pirrar i magen när jag tänker på att börja undervisa och plugga entreprenöskapskursen, om jag får börja. har kontaktat för länge sedan men de va de inte säkert att jag skulle hem så vi bestämde att jag kulle höra av mig igen.. och nu har jag ju bestämt mig så hoppas verkligen att det är okej att jag blir lite sen och att jag får vara med. hoooppppaaass!!

nåväl, en sak i taget.

fick tillbaka mitt prov från senaste pilateskursen, 88 av 115, inte lika bra som förra, då jag fick 93 av 96 eller nått sånt, men jag är nöjd, det va svårare frågor och jag va inte ens alls säker på att jag hade förstått allt, men de visade sig som tur va att jag fattat mer än vad jag trodde :) tur ! så u har jag och lisa bara sluttestet kvar. måste dock plugga på väldigt mkt då böckerna vart stänga sen senaste kursen då jag bara dansat sen jag blivit bra från skadan.

annars sitter jag hemma idag med huvudvärk, vilket är sjukt segt. sanne ligger och har vart magsjuk. hoppas inte det hoppas över till mig ! uuuh.. sen några månader tillbaka har jag haft mkt huvudvärk och min kompis iffah, som jag ofta sover hos säger att jag gnissla tänder när jag sover.. ALDRIG gjort i mitt liv. så starka täcken på stress och jag ahr tappat typ 50% av håret.. stressad vet jag att jag är. men igår fick jag ett paket med av mamma med vitaminer b-stress piller och hårkontroll piller en bok om massage och två massagebillar som är bra för musklerna:) perfekt! blev sååå glad! fina mamma och pappa <3

performanceprojekt har jag gjort också, ingen stor grej men bra att ha gjort i alla fall och det var skoj! gjorde en stil som jag abslut inte känner mig bekväm med men det gick mycke bättre än väntat :D
Skoj!

hade bra!

...

done with my horrible breakdown! ja hujeda miiig sager jag bara de va inget daligt grat jag bjussa pa.. tror pa riktigt halva byggnaden horde mig va inte diskret nagonstans. kan faktiskt pa riktigt utan att overdriva ens lite,saga att det va en helt ny kansla for mig. jag har gratit forut, jag har vart ledsen och nere.. men det dar va natt helt galet. grat mig till somns sen kom sanne in pa rummet och sag hur mina kuddar var nerkladdade med maskara och hur mit ansikte sag ut nar hon rakade vacka mig.. frgade hur jag madde och jag sa som det va. vi pratade och drack te. de kandes battra men sen nar jag skulle in pa rummet igen o sova. brast det igen. oj oj OOOJ sager jag bara. haha, men nu nar jag tanker pa det sa sakrattar jag faktiskt. inte for att jag tycker att jag va barnslig och undrar vad tankte jag med? utan for att nu ar jag faktiskt over den situationen. de a nog som en bomb med kanslor och radsla. jag ar fortfarande ledsen att de har hant. men har smallt det. vad som hander nar jag ar hemma far vi se. det ar inte langt kvar i programmet nu. det ar en skrackblandadfortjusning da jag bestamt mig .. jag tror jag har bestamt mig for vad som komma skall, men fost vantar en mexicoresa som ska bli saaa skoon!

skrackblandad fortjusning ja, langtar sa mycke hem nu, alla vanner. min familj, hemma kansla, landa lite efter detta ar, jobba tjana egna pengar ta tag i verkligheten. har ju minst sagt levt i en skrackblandad as bra dromm... om man kan kalla de sa?

show pa sondag ! tagga! dock nervos da vi inte alls ar sa tighta som vi borde vara. men sista sondag morgon sa hoppas vi att allt sitter som ett smack pa sonddag!
gor en contamporary fusion koreografi , saaa inte min stil men det ar kul med utmaning! .. sa alla mina kara lasare, hall tummarna for att allt gar bra for mig! ;)

puss pa er !

pirr pirr!

shoppade sa mycke igar med sanne. tror aldrig jag kopt sa mycke pa en o samma shoppingrunda. vast, jacka, vantar, uggs, sportklader, bikini m.m.. men kopte faktiskt bara sant jag behove, brotsatt fran bikinin, men den va jag vard! haha fick ju trotts allt mitt andra certifikat i pilatesen sa glansa lite i ny bikini i magrutor kan ja vara vard tycker jag ;) skamt och sido! haha







21...

Jag fyller 21 och borde vara glad. 
Vad gär jag ? 
Sitter med panik gråter skakar och har ångest och är rädd. Som aldrig förr.  Måtta riktigt bra fram tills idag. 
 
Kom hem vids 8 , släppte ut allt .. Kunde inte sluta . Slår på kuddeN .. Rädd. Räddare för att mista nån har jag aldrig vart . Menar det . This it .. Kl är halv 10 och har ett litet uppehåll .. Men vet att jag kommer brista snart . För det för slog mig  rätt i hjärtat . Wow ... Ärligt aldrig vart så hör rädd och panikslagen känslomässigt .. Wow .. 
svartsjuk också .. 
nu kommer det igen snart .. Kommer garantera grina mig till sömns och drömma marsrömmar . 
 
 
 
rädsla panik ångest .. Jävlar vad läskigt ! 

RSS 2.0