-

hej!

ingerfära, om du nånsin får ont i halsen eller blir förkyld, åk till en sushibar eller ett ställe där du kan köpa ingerfära, ät det , ganska mycke.. vääärsta bästa kuren för halsont och förkylningar! vaknade i morse och va riktigt förkyld. har haft lock för öronen, haft ont i öronen, hostat och snorat de senaste dagarna till och från.. så idag droppade jag in på foodimperium och köpte ingerfära, tröck i mig 3 små burkar på vägen till skolan och bara 2 h senare kände jag ingenting i halsen länge, jag va jätte pigg och till och med näsan rann inte längre.

detta tips gav jag till bella när hon va sjuk, tveksam va hon, men lydde mitt råd och några timmar senare fick man ett sms där de stod "jäklar vad bra ingerfäran funka!!"

jajemen :D told you ;)

i övrigt, skypesamtal med .. hm ja kan nog klassa henne som världens bästa eleonore då jag inte känner någon mer eleonore.. elelr gör jag de? hemskt ledsen om jag har glömt dig i skrivandes stund iaf !
glad busig och energigivande, då jag inte var alls glad peppad eller energigivande så va hon pricken över i:t :) pladdrade på om barnkiss på jobbet, skadade kroppar, zumbajobb, framtidsplaner , uppfostringsmönster, känslor, händelser.. ja, vad pratade vi inte om?
fining <3

ryggen min kändes 100 idag! otroligt skönt men tar de lugnt resten av veckan och börjar ta klass ordentligt på måndag. cant wait ! fått ett pilatesoffer som jag skall undervisa ! så ska bara sätta ihop ett pass och sen är det bara att tuta och köra, spännande och pirrit!

natti!

-

Jajemen de blev rektor idag, fick min första varning! ops! .. vad har jag nu lyckats göra undrar ni så klart.. ne jag hade bara glömt signa ut från två klasser som jag inte skulle ta så jag fick frånvaro, o de e ju inte ok.  farligare än så va det inte. och sen fick jag även påskrivet på mitt sign-inkort att jag endast skall ta yoga och pilates denna vecka. daaaaamn .. helt rätt egentligen det vet jag. men hjärtekrossande på samma gång. vill ju bara dansa.. 
 
så idag blev de en yoga sen lunch/tidig middag med lite vänner och sen gick dom på klass och jag gick hem.
men jag har fått annat gjort. donat med mail, papper, stipendieansökningar osv. de e ju bra de iaf :) 
 
och dramat har lagt sig och två personer som ej are ment to be friends har finally förstått att dom inte sja vara vänner. tackar gud för de jag. . att jag jämt har en tendens att hamna mitt imellan, men de e ju tur att jag e så lugn som jag e.. eller jag anser nog att jag e lugn, och rätt lätt o handskas med.. e de flesta fallen. 
 
så nu har dom tackat mig för att jag gjorde som jag gjorde och jag e nöjd med min "insats" hahaha  guuuud vilka värdsliga problem vi har här på bdc va? löjligt xD
 
saknar mina vänner hemma.  alla fina hjärtegryn som jag tänker på er ! 
 
nu e de dags för mat. 
får se va de blir. 

-

Så mycke drama de dök upp heeeelt plötsligt .. Ooooooorkar inte! Tar mig för pannan.
Ryggen är inte ok . Socialstapeln ligger nära noll . Motivationen nära noll.  Noll aptit. Humör likgiltigt .  Där har ni mig just nu . Riktigt ofantastiskt .
 
Nåväl , jag lever , jag e svensk , singel , har hela livet framför mig :) de e ku faktiskt vääädigt bra iaf :) 
 
 
 

Fredag

Fredag av , tredje dagen av. Idag har jag känt mig helt ok i ryggen, lite småkänningar bara så i morgon ska jag faktiskt ta klass :) men inte gå full out!

Dagen har apenderats på lexington avenue med sanne, de blev lite underkläder och tre par örhängen :) och sen en flera timmars lång fika o prat om kärleksproblem, amerikaner.. Alltså, tänk dig att du vart tillsammans med någon i fem år, och du tycker att det är dags att förlova sig och sedan gifta sig, säger detta till din käreste och han säger : jag är bög.
HJÄRTEKROSSANDE ELLER ?!
Eller tänk dig att din pojkvän tar självmord.
Eller att du blir dödligt kär i en bög.. Sm alltid vart bög alltså.

Insåg ganska snabbt att mina " bekymmer" är väldigt små, och att jag faktiskt är väldigt problemfri. Grattis till mig!

Senare blev det starbucks och mc donalds. Och igår va de mängder med godis.. Vaaaad hände med pilatesen ? Närå jag E på G! Har bara en svulla feta saker vecka denna vecka. Nästa vecka ska de brännas. Snart fyller jag år också, då e man myndig på nytt!

Hittade förresten en dödssnygg skinnjacka på bloomingdales, priset va ju skyhögt, men suger på karamellen och KANSKE unnar migmden vid tillfälle.. Vore ju för bra för att vara sant!

-

Frustrerad ledsen irriterad understimullerad

Där har ni mig just nu .

aj

aj, pajade mig rygg idag. svinledsen, de gör ont. gick på massage. gick hem. sovit. tagit en het dusch, och nu lyckats få på mig lite kläder tagit datorn och donar med stipendier. guuuud ryggen måse vara bra tills i morgon, har svårt att tro det.

deal with it.

förbaskat också.

sondag

sondag, ligger hemma hos iffah, vilket innerbar att jag inte har de tre sista bokstaverna i de svenska alfabetet pa tangenbordet. gud vilken bade skon och oskon lordag jag hade. hela dagen va riktigt chill, rorde inte en fena, eller jo gick ut i kvarteren och kollade lite platser dar sanne vill att vi ska spela in reelen. blir nasta vecka antar jag. sen starbucks sen hem igen, hade en tillfallig forskracklig huvudvark nagra timmar, sa bara stangde in mig pa rummet och drog tacket over mig och dog nagra timmar.. aj aj i huvudet men de kandes sa skon att bara ligga dar, o da lite grann.. skulle gatt ut med Bellabus men hon ringde upp och sa att hon ocksa made halvdans sa vi bestamde at drinkarna o tjattrandet far vi spara till nasta helg, inget mig emot da jag anda bara vill ligga kvar o do lite mera.
efter ett tag horde iffa av sig och jag drog mig upp, kladde pa mig och gick till henne. hon hade kopt en vattenpipa, jag e inte sa mycke for det men hon pysslade med den och jag tittade pa film, otroligt mysigt, och sa kom Laura, otroligt laidback lordag , sa otroligt skont. men idag gick iffah upp tidigt for techteherasal for performance projekt ikvall, piecen som jag skulle vart med i blev ju urtaget. eller ja koregrafen valde att dra sig ur :( men men det kommer fler ganger som tur ar. jaja hon gick upp och jag lag kvar i sangen och sov vidare. allt jag ska gora idag ar att ga hem duscha och sen till skolan for att titta pa showen, ah middag med sanne och bella forst .
sondag, hela helgen av, bara slappnat av.. oj sa skont, oj sa viktigt!

trana kondition? ja jo skulle abslut inte sitta fel! man kan tro att man bli sa himla valtranad av alla dans men ni anar inte vilket daligt flas jag har, bara de at tjag tycker det ar saaaa otroligt trakigt. men har gatt i funderingar att kopa loparskor, observera FUNDERINGAR.... men bara de e ju ett framsteg ;)


hoppas ni haft en trevlig helg !

-

hej hopp!
vet att stavningen på de senaste är en fullkomlig katastrof, mer än vanligt alltså. men låg i sängen och bara skrev i rasande fart för att sedan gå och äta frukost.

Men, hur som helst. tillbaka till verkligheten och dansen och pilatesen. pilatesen gick överraskande bra. fick otroligt bra kritik de ända som krävdes nu är ju träning, men så e de med allt.. i början gick det skakit, otroligt skakit, jag tappa bort mig, blev tyst och fick blackouter men alla hade tålamod och att undervisa på engelska och de e många kroppsdelar ben och muskler man ska kunna. men alla va så avslappnade och hade tålamod så till slut släppte det. skönt! nu är det bara del två och massa provundervisning som kvarstår.. ska plugga med lisa på söndag :)

i övrigt känns allt bra med dansen .. jobbar på och gnisstan kändes tydligare igen efter semester, ibland måste man verkligen bara komma iväg o se annat, man se ju samma väggar, samma speglar, samma personer osv varje dag. en pause skadar faktiskt inte. trott eller ej ;)

det är fredag och jag är redan hemma, klockan är 8. det är tvättdags. så skriver lite här under tiden, lyssnar på Lil Wayne , de va ett tag sedan. men han e bra faktiskt. just nu mirror. mysig låt.

får se vad det blir av helgen, en drink med bella o sanne i morgon, eller ja sanne föredrar ju Te , men de går faktiskt lika bra de :) hon kan vara en av de sötaste jag träffat faktiskt. haha
det går liksom inte att sticka ut här. för mixen på befolkningen är så extrem så ingen är den andra lik på något sett.

trevlig helg!


-

Semestern är verkligen heelt underbar! Perfekt faktiskt! Som bad och lågsesång ,  sp Laid back. God mat snygga bila roliga aktiviteter! 
Finns inget som skulle kunnavvara bättre just nu!
 
Har inte känt prestationångest på ett tag nu, vilket vart otroligtskönt. Men i morse kom det . Som en smäll.. Vaknade av det.  Har inte saknat NY eller dansen på hela veckan, vilket oroar väldigt mycke. Eller så är strör att jag njuthögt högstà grad av semester och familjetid. 
Isamma veva som och började oroa mig för de började jag jämföra mig med mina vänner , personersom jag känner och andra människorovs deras karriärer.. Alltså både personer hemma i Sverige , dansare och icke dansare.. Deras inkomster, varsin gör , kommer jag någonsin kunna bli en bra dansare?! Just nu vill jag bara bryta inhoppet jag hållerpå såhär. Varför hållerjag på sbroderligares mina bröder pluggar  teoretiska utbildningar,och är sjukt smarta.Är så sjukt orolig över att jag ska misslyckad och jag är inte ens klar med min utbildning, en av dom åringen ens påbörjade än , och ändå känner jag panik över mitt liv mina val. Vart kommerserna sluta ??? I morgoN åker jag tillbaka till NY ..så idag ska jag bara njuta av Sista dagen med pappa och Edvard. 
 
Hade 

RSS 2.0