jag

det finns bara en av mig och de e jag.
jag maste acceptera mig sjalv. vissa tanker gar mig at huvudet.
varfor ser inte jag ut sa?
varfor kan inte jag ha ett sant har, san rumpa, en rygg, ben.. ogon.. ogonfransar..
manga tankar som snurrat i mitt huvud, eller som brukar snurra i mitt huvud som har med migg sjalvfortroende att gora har inte befunnit sig dar pa bra jakla langa. har vart valdigt nojd med mig sjalv men e val nere i en svacka.

har i alla fall inforskaffat mig Wen haircare, garanterat bra ! so nojd med produkten verkligen. mit har brukar alltid vara stripit och straft, och har provat allt fran schampoon, inpackningar, harlera osv osv.. mitt har har vart en big mess i fleeeera ar verkligen. har hatat mitt har fruktansvart lange! gillar de fortfarande inte riktigt med nu e de mjukt i alla fall :)
sa kan starkt rekomendera er wen haircare ! :)

haller forovrigt med packningen.. livspackningen.. en packning till mexico och sen alla andra grejer for hemfarden.. pga begravningen ser de ut som att jag far aka hem valdigt snabbt efter mexico. far se hur de blir. inget 100% bestamt an.

Hoppas alla har en fantastisk Jul ! :)


god jul!

Onskar alla vackringar i mitt liv en riktigt God Jul !
njut av narhet av familj och vanner.

jag sitter hemma hos wiweka, hon gav mig en ny mascara i julklapp! kanon ju :D
s tankte aka ner till den svenska gadisbutiken o handla natt at henne :)
pratade med mamma och pappa o broderna dar hemma. dom har de sa mysigt sa, saknar dom sa. onskar jag vore dar. har ar de plusgrader och inte en snoflinga sa lang ogat kan na. men jag ar ledig da jag fick kopa medicin igar for min hosta. gillar inte medivin alls men vagrar vara sjuk i mexico ! naval. nu ska jag duscha o piffa till mig lite :)

Varma kramar till er alla !
sakar er!

<3

Hej och hå

Vaknat, är inners inne sjuk. Men de förtränger ja för om två dagar åker jag till Mexico !!!! Wiiiieee :D ska bli såå kul!
Nu sitter jag och samlar krafter för 4 klasser , efter idag har jag då tagit 20 klasser eller nått sänt denna vecka . Insane ! 4 i morrn sen klar. Kääääämpa in i de sista ! Kan ju tala om att min kropp känns som en ända stor sten just nu . Men med en dusch och frukost blir de nig prima :)

God jul allihopa !

Mardröm

En av mina största mardömmar slog just in .
Farmor är död. Jag hann inte ens hem .

Nu rinner tårarna .

-

ska ga, ska inte ga, duschar, klar mig.. .. angrar mig. nej.. ska inte ga.. men vill till sephora.. jag gar.. ska bara.. nar orkar onte.. vill inte till skolan. behover inte. kroppen e degig. ojoj, langsam dag minst sagt! jag gar. klar pa mig skor o ytterklader, gar in.. nar jag orkar inte ga.. nae.. gar no inte..
degig tjej! aaah! hahaha

nej gar inte.

det ar okej att vila! :)



ojojOJ

ja ojojOJ n ar det inte langt kvar i applet, gansak exakt en manad. jobbet hemma ar bestamt. men har bestamt att jag inte skall ha sa manga grupper pa nbv da jag inte vill fasta dar utan under tiden under min termin hemma kolla runt lite pa alternativ .
kommer ju inte bli en stor inkomstsumma men battre an inget!

sen hoppas jag pa att fa ett harligt stipendium fran riddarhuset och sen far vi se vad jag gor.

annars rullar de pa. har pa ter dagar tagit 15 klasser!.. min kropp ar slut men de kanns bra. idag blir de bara en, kanske tva klasser, for att i morgon kora poping och ballet.. ar sa trott pa balett.. vill inte balletta mer! forsokt vara positiv i ett ar, och kan val saga att de gatt sadar, i perioder. vet att e e bra for allt.. men kan dansstilen inte byta namn.. val inne pa klassen klarar jag mig val men kanner mig som den fula ankungen, inget skamt.

naval!

mexico narmar sig!! NICE !
sedan sverige
traffa alla hjartegryn

juste, jul.. GODJUL!!!!

Horoskop

Det där med lunchbjudning har ej gått igenom. Personen går verkligen omvägar runt mig och ärligt orkar jag inte lögga energipå det.

Men i alla fall.. Köockan är typ 3 på natten och sömnen har ej tagit fart. Kan inte sova.. Som vanligt. Haha men men tur att jag inte måste vakna .. Eller jo innan 4.30 så jag kan ta grimes! Men de e lugnt.

Sitter här i sängen o läser om horoskop, tycker de kan vara kul o intressant och se vad jag tycker om de som står om mitt stjärntäcken och om de stämmer in på mig som person. Har just läst om skorpionens bättre och sämre sidor, och såhärstår det:

Skorpionens bra egenskaper:
Målmedveten och beslutsam
Intelligent och skarpsinnig
Intuitiv och bra karaktärskännare
Problemlösarw och extremt uthållig
Mycket sexig och passionerad
Fantasifull

Fantasifull- ja, jag har en stark tendens att flyga iväg in i min egna bubbla och fantisera, och de kan vara om de mest konstigaste sakerna. Vänner får ofta ställa smma fråga 4-5 ggr eller säga halååå vad tänker du på!? till mig.

Sexig o pssionerad, ja jo jag gillar ju o ha de skönt.. Och länge, och mycke. Med nån jag tycker om och tänder på. Men är inte öppensinnad för vem sm helst närsomhelst.

Problemlösare och extremt uthållig.
Jag tycker nog inte jag är en problemlösare, tycker snarare jag är en perosn som har en tendens att låta andra runt omkring mig lösa åroblem, men jag kan hjälpa till., uthållig vet jag att jag är, jag har väldigt mycke tålamod och de krävs en del för att jag verkligen ska tröttna eller blr riktgt arg. Men det beror på , på vilken front. Har extremt dåligt tålamod när de gäller att lära mig daker, vill bara kunna allt. Vill inte tröna en massa/läsa/öva... Vill bara kunna.

Intuitiv och bra karaktärskännare.... Där vet jag inte alls vad jag ska säga.

Målmedveten och beslutsam. Ah, vill jag nått gör jag det, sällan nån sm kan hindra mig.

Intelligent och skarpsinnig.. NEJ. Tycker jag är så långsam,iq- befriad och trög! Har aldrig kunnat se mig som intelligent. Hoppas de ändras någondag

Skorpionens sämre egenskaper.
Överdrivet svartsjuk
Ägandefixerad av sin partner
Kan vara grym och hämdring
Misstänksam och bitter
Hemlighetsfull
Kan få ett tvångmässigt beteende.

Tvångsmässigt beteende - har ju haft mina issues , men har det inte längre.. Men ja de stämde ju.

Hemlighetsfull- nja, ja jo.. Hmm bet inte :S

Misstänksam och bitter- misstänksam ja, har tyvärr lätt att gå runt och varamisstänksam, skapa bilder och huvudet som skapar oro, helt i onödan. Men vet om detta och skjuter ofta bort det. bitter.. Nja kan ja intepåstå, tycker jag ofta är positiv och glad!

Kan vara grym och hämdring... Nae verkligen INTE... Hämnas på skoj e ju kul så länge de hålls på skämtnivå, men att jag är en grym och eller hämdrig person kan jag inte påstå jag är. Grym kanske ja kan va, känslokall.. Eller de kan jag vara det vet jag.

Överdrivet svartsjuk: njae.. Beror helt på.. Har ju mina jämföringproblem, som jag jobbar på.. Har de med svartsjuka att göra? Kanske lite? Fast extremt e de inte. Tycker jag vart värre. I ett förhållande ha jag tidigare aldrig sett mig som den svartsjuka typen. Men kan ju va helt ute o cykla?! Undrar hur mycke man förtränger om sig sj och sina sämre sidor egentligen. De e ju svårt att erkänna ..

Det ståe även att jag har mycket och starka känslor men vill gärna inte visa dom spontant, vilket stämmer riktigt bra. Är ofta rädd för att visa vad jag känner då jag är väldigt rädd för att bli sårad. Och blir jag sårad vill jag sällan visa de heller. Därav att jag ofta ses som känslokall. Jag vet tydligen hur jag skall formulera mig för att såra folk starkt.. Det tycker jag att jag e kass på. Hatar att såra folk. Tycker det kan vara jobbigt att söga en sannig om jag vet att den är hård om det inte är mer än rätt..
Jag är en mycket känslig, empatisk och lojal vän- ja de kan jag nog hålla med om. Bryr mig verkligen om dom som betyder för mig, är väldigt hjälpsam och ställer oftast upp i ur och skur.


Gjorde just ett test på hur bra man passar ihop, och de som kom upp till vissa delar rätt men till många delar fel. Hahaha, vet inte eiktigt om jag ska tro på dagens horoskop..

Hoppas ni mår bra hemma i snön! Här är de kallt om kvällarna men ca 12 grader om dagarna, så de e helt ok :)





...

vänner kommer vänner går. och i detta fall vet jag inte riktigt hur jag ska känna.
men en sak är säker i alla fall.. innan denna resa var jag väldigt rädd för att verkligen säga till en person face to face om jag vart arg eller irriterad, inte riktigt vågat ta en konversation. nog för att jag har åsikter och jag står up för dom. men när de vart konflikter har jag ofta vikit mig, bett om ursäkt, sagt att jag haft fel fas tjag faktiskt inte alltid haft det. det är min gamla syn av mig själv. men efter att gått ingenom allt detta med människor som kommer och går har man lärt sig sin läxa. I better talk ! och de gör jag.
idag fick jag en ett praktexempel på att jag verkligen stör mig på sms/mail/text tjaffs. specillt när man befinner sig i exakt samma område, skola stad och land. ingen är perfekt, det vet jag. jag har inte vart perfekt. men att en person är dryg, ignorerar än, svarar drygt, eller knappt svarar när man pratar med den helt pötlsigt .. är det mitt fel? är de mitt fel att vi glidit ifrån varandra för att du är svartsjuk men jag faktiskt försökt ringa dig, och prata med dig men du bara har en dålig attityd tillbaka. och du säger att JAG aldrig har nått att säga? .. att du alltid leder alla konversationer. när det jag JAG som pratar med dig, frågar DIG hur du mår , och vad du gör. DU ignorerar mina samtal och sen säger DU att du är den som alltid för samtalen , att jag abra frgar hur du mår och att du är trött på det... jag pratar med dig face to face och försöker reda ut detta men DU ignorear och sen proppar DU mig med sms.
ärligt talat.. jag var framför ögonen på dig, du kunde sagt allt, jag sa allt jag kände. men du va iskall och dryg. .. antagligen ser vi detta från olika synvinklar. får väl gå på brorsans tips, bjuda på lunch och prata om det. men har en stark känsla av att du kommer slänga nått i ansiktet på mig. men de e värt ett försök.
svartsjuka kan verkligen förändra en person.
och i detta fall heeelt i onödan.
hoppas lunchen går igenom!
fortsättning förljer....
ps, denna person vet ej om denna bloggs existens. för då hade detta inlägg aldrig existerat.

Lördag

Det är lördag och jag sitter hos min bästa tantkompis Wiweka som bor 10 block bort .
Hon bjussa på ett glas rött och och en banan , varför tacka nej ? Hon är väldigt härlig ! Ca 70 år, gammal fotomodell , glad med mycke energi och med i svängarna . Säger roliga saker och jag är väldigt avslappnad i hennes sällskap . . Hur hittade jag denna superväninna då ? midsommarafton två år sen träffade jag henbes son dom tyckte jag dkulle ringa henne om jag behövde boende , vilket jag behövde.. så ringde henne och de klicka ju som handen i handsken. bodde här första veckan av mitt liv i NYC och Om en vecka kommer jag bo här två veckor för att sedan flytta till iffah och sen flyttar jag hem i Mor och far igen. 1 helt år har nästan gått.

Hittills har detta år nog vart det viktigaste året i mitt liv. Denna resa har vart långt ifrån vad jag
Trodde de skulle bli . Men stolt är jag som gjort detta !
Och mycke har man kommit till insikt med och mognat .
Att vara långt borta från familj och vänner , ensan en längre tid för en verkligen att tänka om, i alla fall mig. Tidigare har jag mest vart hatisk mot Nyköping .. Älskar då klar familj och vänner men har länge bara velat fly bort från skitstan. Tycker fortfarande att Nyköping är litet och halvdött men nu ser jag de på ett annat sett, eller så är de hemlängtan som gör de ;) nej men ser fram emot att komma hem och starta nytt kapitel , smälta denna resa och känna efter .
Får se hur allt kommer gå :)

Ser ju ganska ljust ut med jobb också . Så hoppas på att jag får några elever ! :D

Tiden rusar !
Puss !


RSS 2.0