då va e dags igen då.

att skriva lite. det är måndag och jag har.. inte gjort ett skit..

eller jo jag vaknade gick till skolan, gjorde cardpickup gick till starbucks, gick o köpte chips, gick till hudson riverpark och finally there la jag mig i solen och låg där i ca 3-4 h,  omde hade vart en klarblå himmel och 30 grader varmt hade jag aldrig klarat det så länge. men nu va de molnigt och det blåste helt lagom varmt/kallt. skypade med denise och sen ett superlångt härligt samtal med eleonore. så himla mysig ! nåväl eftermiddagen började närma sig och jag tänkte gå till skolan,  blev inte så. istället blev de .. hmm starbucks thailatte och gnälla lite för mig själv ca 30 min sen gick jag hem. sen har jag bara vart hemma. vet att jag kommer vakna i morgon och rivstarta veckan men typ 4 klasser, de gör jag typ alltid när jag tagit en ledig måndag! jisses alltså.. hatar när derek e borta!!! mitt schema blir såå obalaserat haha och även luam är borta.. så de suger och rhapsady.. tror jag börjar gråta.. nej inte riktigt. men typ. haha.. nu är klockan 23.33 och jag borde lägga mig ner och koppla av och somna men tackvare men lathet idag så har jag överskottsenergi vilket gör att jag INTE kan ligga stilla och sova. men men.. får skylla mig sj faktiskt!
vill innert inne bara vara så klar med bdc, längtar tills jag kommer här ifrån!  men de e bara att gilla läget fortsätta älska skolan och kämpa vidare.
jag är ung och kan bara ösa!

-

hej och hå!
så var det måndag och jag har vart ledig hela helgen, hör och hämpa. slutade tidigt i fredags också..12 tiden.. va totalt slut i fredags så de blev inte många knop då inte. gick hem, och just nu kan jag inte ens minnas vad jag gjorde men på kvällen åt jag middag med katta och spelade kort och flummade.. inget superspeciellt direkt.  lördagen spenderades i solen med sanne och sen på kvällen for vi och tittade på söta bella som hade uppvisning, och duktig va hon! sen blev det ett glas vin o babbel , sedan var kvällen slut och vi for hem och jag somnade pladask, vilket va riktigt skönt.. söndag vaknade jag ganska tidigt och solen sken så tänkte äta mina sista marabou rutor till frukost, men dom hade nån elak flicka snott.. inte okej ! lite  halvpurken packade jag i alla fall ner mina smurfar i väskan och ett badlakan o klädde på mig bikini och gick till en park här nedanför o solade, vilket orsakade en hemsk bränna på axlar och rygg vilket orsakade dålig sömn och mardrömmar om danssteg :S... sanne gick i handlade aloevera aftersun åt mig och smörjde in mig. men har inte hjälpt mycke.. idag vaknade jag och ville inte röra mig. tänkte att jag aldrig kommer kunna kläpå mig med denna pågående bränna o sveda och klåda då jag lätt får värmeutslag. låg kvar i sängen på mage och suckade högt för mig sj och fick gansak snabbt ångest över att jag inte bara kan ligga i sängen en måndag o göra ingenting och desseutom är det cardpickup på måndagar så va ändå tvungen att kravla mig upp  för att ta mig till skolan. tog en sval dusch, ganska skönt men inte mycke.. sen kom problemet, kläderna.. de va så jag tänkte tanken att jag skulle skita i att ta på mig bh o bara göra cardpickup och sen gå hem.. men tanken gav mig ångest.. men fick till slut på mig en bikiniöverdel och ett slappt linne coh en stor hoddie, de sved ändå men kunde vart värre. till skolan gick jag, en klass tog jag, de blev yoga.. därefter insåg jag att jag aldrig kommer kunna röra mig i en vanlig klass med denna bränna så gick o köpte mig en fet sallad och en massa kakor och gick hem o satte mig i sängen o spelade spel och åt av de jag ahde handlat.. inte så roligt, men danne ville skypa plötsligt och de va ju passande så fick se hans tryne ett tag o babbla om allt och inget, de va ett tag sen så de va kul :) men tillslut ville han sova och jag satt igen och åhade mig över min rygg..
ett samtal från bella ramlade in, sannes linns hade åkt in i ögat och hon va arg och såg ingenting så hon fick ta taxi hem från skolan och jag mötte henne utanför och hjälpte henne upp på hennes rum, sen gick vi ner till  mig så har hon suttit och pratat om kvällens bravader på skolan, haha ack ack så gödde jag henne lite med cupcakes och annat gott av de jag handlade idag. och nu ligger jag åter igen i sängen, borde sova.. men e inte trött.. får väl se hur det går.
Hoppas alla mina fina vänner där hemma mår bra. sakner er <3

RSS 2.0